Wokgarnalen met pasta, fet en tomaat
Door Mirna van Beek
2022-03-14
Ingrediënten voor 1 persoon
- 50 gram gepelde rauwe wok garnalen/ gamba’s
- 15 gram feta
- 115 gram tomatenblokjes uit blik
- 1 rauwe ui
- 1 tomaat
- 1 teentje verse knoflook
- 1 snufje gedroogde peterselie
- 40 gram volkoren pasta (ongekookt)
- 1 eetlepel olijfolie om in te bakken
Bereidingswijze:
Snijd de ui en de tomaat in kleine blokjes. Doe wat olijfolie in de pan of wok en bak de ui tot deze wat glazig is. Voeg het teentje geperste knoflook toe. Voeg dan de garnalen toe, bak enkele minuutjes mee en voeg tenslotte alle tomatenblokjes en peterselie naar smaak toe. Als laatste voeg je de gekruimelde feta toe, met wat peper en zout naar keuze. Laat nog één minuut door pruttelen.
Kook ondertussen in ruim water de pasta gaar, en giet deze af. Serveer de pasta met het garnalenmengsel.
Eet smakelijk!